Home » Nieuws » Algemene Ledenvergadering uitgesteld

Algemene Ledenvergadering uitgesteld

Delft – Het zijn bizarre maanden, wachtend op betere tijden waarbij ook sporten weer volop mogelijk is. We zien veel verenigingen ‘om-denkend’ op zoek naar beweeg-alternatieven. Top!

Deze week zou de ALV van de Sportraad zijn. Het bestuur van de Sportraad benut deze ‘gedwongen stille’ tijd om ‘haar zijn’ te herdefiniëren. Is de huidige missie: : ‘De Sportraad van Delft behartigt de belangen van de (aangesloten) sportverenigingen’ nog wel passend in een steeds sneller en veranderende (sport)wereld om ons heen.  We stellen ons daarom o.a. de volgende vragen: 

  • Wat is de ‘moderne’ en gewenste bedoeling van de Sportraad?
  • Hoe betrekken we sportverenigingen/ de sportwereld daadwerkelijk en actief bij de Sportraad?
  • Wat willen de verenigingen van de Sportraad?
  • Hoe richten we dan onze overlegstructuur in?
  • Ontmoeten we verenigingen niet veel beter op basis van intervisie/ het gesprek?

Ook in  de nieuwsbrief van Delft voor Elkaar en de Sportraad – die binnenkort verschijnt – benoemen we deze uitdagingen. Aanmelden voor deze sport-nieuwsbrief doe je via deze link: klik hier

Hopelijk mogen we in het voorjaar 2021 elkaar weer ‘live’ ontmoeten. Dan staan deze ‘actieve onderwerpen’ op de agenda. Duidelijk is dat verenigingen daar meer het woord krijgen/aan het woord zijn.

Het bestuur van de Sportraad wenst jullie veel wijsheid in deze Covid-19-tijden, sfeervolle feestdagen waarin je je dierbaren ontmoet en een Corona-vrij 2021 (en verder)!!

 P.S. In december voeren we nog overleg met de wethouder en de sportambtenaren. Mochten er ‘jullie-zijds’ nog bespreekpunten zijn – wel of niet Covid-gerelateerd – mail ze aan Guus Heemskerk(secretaris) via secretaris@sportraadvandelft.nl

Tot ziens in het voorjaar en hopelijk eerder bij de wedstrijden.

Een sportieve groet,
Marina La Vos, Cees van Velzen, Frank Engering, Guus Heemskerk en Peter L.A. Grootscholten

(bestuur Sportraad van Delft)