Home » Nieuws » Eerste bijeenkomst ondernemende sport- of beweegaanbieders 

Eerste bijeenkomst ondernemende sport- of beweegaanbieders 

Ondernemende sportaanbieders spelen een belangrijke rol in de sport- en beweegbranche en dus ook in het fit en vitaal maken van de inwoners in de gemeente Delft. Sportondernemers staan het sterkst wanneer ze hun krachten bundelen. Door samen te werken kunnen zij zich aansluiten bij lokale initiatieven en nog meer mensen inspireren om in beweging te komen. Deze ambitie is ook opgenomen in het  Delfts Sportakkoord II.

Daarom nodigen we alle sport- of beweegaanbieders via deze weg graag uit voor de allereerste platformbijeenkomst voor sportondernemers in gemeente Delft, onder leiding van POS ( Platform Ondernemende Sportaanbieders), in samenwerking met Delfts Sportakkoord. 

Wanneer: Dinsdag 10 sept. van 12.00 tot 14.15 uur (inloop vanaf 11.45, incl. gratis lunch
Locatie:   Dansschool Wesseling, Buitenwatersloot 327, 2614 GS, Delft

Aanmelden
Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of pas net je eerste stappen zet, laat deze kans om deel uit te maken van een nieuwe beweging in de sportwereld niet aan je voorbij gaan. Meld je uiterlijk vóór 6 september aan via dit formulier (of stuur een e-mail naar Maikel@pos.nl – vergeet dan niet je eventuele dieetwensen door te geven).

Waarom aansluiten?
Waarom zou jij je willen aansluiten bij dit lokale initiatief van ondernemende sportaanbieders? Heel simpel: het biedt ontzettend veel nieuwe kansen. Door met elkaar kennis te maken, een stevig collectief te vormen van ondernemers en om tafel te gaan met bijvoorbeeld de gemeente, sportbedrijf, maatschappelijke organisaties, scholen en andere relevante partijen, ontstaan er nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en kunnen we meer mensen aan het sporten en bewegen krijgen. Maar er zijn ook een aantal andere voordelen:

  • Je blijft geïnformeerd over thema’s die lokaal spelen.
  • Je vindt makkelijk aansluiting bij andere gelijkgestemde ondernemers en kunt kennis met elkaar delen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om een gesprekspartner te zijn voor andere lokale partners, zoals Haaglanden Beweegt, en je kunt meer samenwerken binnen het sport- en beweeglandschap van (gemeente) Delft.

Hopelijk tot dinsdag 10 september, wij kijken uit naar je komst!

De initiatiefnemers van de eerste bijeenkomst zijn: 
Bart Wesseling – Eigenaar Dansschool Wesseling
Jolanda Hoogvliet – Bedrijfsleider Bouldercentrum Delfts Bleau
Sjoerd Griffioen – Delfts Sportakkoord – Haaglanden Beweegt
Maikel van der Lingen – Platform Ondernemende Sportaanbieders
Sportraad van Delft.