De verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar zijn actief voor sportverenigingen in Delft. 

Zij geven kosteloos  informatie, advies en ondersteuning aan verenigingen met als doel een bijdrage te leveren aan het optimaal functioneren van de sportvereniging. Laat je vooral niet afschrikken als je met kleine hulpvragen zit. Ook hiervoor kun je bij ze terecht! (Open de ondersteunende trajectenkaart)

Zij zetten zich specifiek in voor het vitaal maken en houden van sportverenigingen. Daartoe stimuleren en faciliteren zij ook de samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid van de sportverenigingen voor een gevarieerd, samenhangend sportaanbod voor alle inwonersgroepen in Delft.

Ook moedigen de verenigingsondersteuners de sportverenigingen in Delft aan om een sportaanbod op te zetten voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd, beperking, geloofsovertuiging, afkomst of seksuele voorkeur. (Zie overzicht van verenigingsondersteuners (VO-er) per sportclub)

Daarnaast bieden de buursportcoaches gerichte beweeginterventies aan in samenwerking met scholen, sportverenigingen en in de wijk op diverse sociaalmaatschappelijke thema’s.

De verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar zijn bereikbaar per email via vo.delft@haaglandenbeweegt.nl 

De organisatie Haaglanden Beweegt levert de Verenigingsondersteuners en Buurtsportcoaches aan Delft voor Elkaar.

Meer info over de Buurtsportcoaches
Meer info over de Verenigingsondersteuning

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Haaglandenbeweegt.jpg