Home » Nieuws » Joeri Bouwmeester nieuwe beweegcoach aangepast sporten

Joeri Bouwmeester nieuwe beweegcoach aangepast sporten

Joeri Bouwmeester is per 1 maart 2024 gestart als beweegcoach aangepast sporten in opdracht van de gemeente Delft. Joeri werkt inmiddels bijna 6 jaar bij MEE/VTV als beweegcoach aangepast sporten bij verschillende gemeentes. 

Joeri zet zich graag in voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van bewegen en sporten en kijkt er naar uit om dit ook in de gemeente Delft te gaan doen.

Als je een beperking hebt, is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. De beweegcoach helpt je graag op weg. De beweegcoach is voor iedereen in Delft met een verstandelijke, lichamelijke of zintuigelijke beperking, een vorm van autisme of een chronische ziekte die op zoek is naar een passend sport of beweegactiviteit. De beweegcoach zoekt een passende sport of beweegactiviteit waar iemand met plezier kan gaan sporten of bewegen.

Joeri is ook contactpersoon vanuit Uniek Sporten en betrokken bij de Projectgroep Inclusief Sporten en Bewegen regio Haaglanden. De beweegcoach aangepast sporten is bereikbaar via: joeri.bouwmeester@vtvzhn.nl of 06-1075489