Directe mailingen naar de leden en geïnteresseerden

De Sportraad stuurt bij gelegenheid e-mails naar de aangesloten Sportverenigingen en andere geïnteresseerden over een specifiek belangrijk actueel onderwerp. Soms op verzoek van de Gemeente Delft of Delft voor Elkaar. Open ons email archief om deze mailingen te bekijken.

Wilt u zich inschrijven? Open hier het inschrijfformulier voor onze Nieuwsberichten . We gebruiken hiervoor het e-mailadres bericht@sportraadvandelft.nl als afzender. Graag deze toevoegen aan uw contactenlijst.

Voor een overzicht van al Nieuwsberichten op deze website in een kalenderjaar, kan je het jaartal achter de url van de website gezet worden: Bijv: https://sportraadvandelft.nl/2021/

Sportcafe

In samenwerking met Omroep Delft organiseert de Sportraad van Delft maandelijks ‘het Sportcafé’. In het Sportcafé komen actuele sportonderwerpen en gasten aan bod. 

De uitzendingen vinden in principe iedere laatste dinsdag van de maand plaats en wel vanuit de studio van Omroep Delft. 
Luister naar Omroep Delft Radio

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief van de Verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar in samenwerking met de Sportraad van Delft verschijnt er 5 a 6 keer per jaar. In deze Nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het verenigingsleven van de Delftse sportverenigingen!

Inschrijven Verenigingsnieuwsbrief

Delft op Zondag

De Sportraad van Delft brengt circa 4 maal per jaar via de krant ‘Delft op Zondag’ een of twee pagina’s met relevante sportinformatie uit. Onder Documenten bij tabblad Overige staan de publicaties van de afgelopen jaren.

‘Delft op Zondag’ heeft een oplage van zo’n 80.000 exemplaren en verschijnt in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Ypenburg, Den Hoorn en Schipluiden en een deel van Rijswijk.