Sportcafé

In samenwerking met Omroep Delft organiseert de Sportraad van Delft maandelijks ‘het Sportcafé’. In het Sportcafé komen actuele sportonderwerpen en gasten aan bod. 

De uitzendingen vinden in principe iedere laatste dinsdag van de maand plaats en wel vanuit de studio van Omroep Delft. 
Luister naar Omroep Delft Radio

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief van de Verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar in samenwerking met de Sportraad van Delft verschijnt er 5 a 6 keer per jaar. In deze Nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het verenigingsleven van de Delftse sportverenigingen!

Inschrijven Verenigingsnieuwsbrief

Delft op Zondag

De Sportraad van Delft brengt circa 4 maal per jaar via de krant ‘Delft op Zondag’ een of twee pagina’s met relevante sportinformatie uit. Onder Documenten bij tabblad Overige staan de publicaties van de afgelopen jaren.

‘Delft op Zondag’ heeft een oplage van zo’n 80.000 exemplaren en verschijnt in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Ypenburg, Den Hoorn en Schipluiden en een deel van Rijswijk.

Directe mailingen naar de leden

Het secretariaat van de Sportraad stuurt soms (on)regelmatig e-mails naar de aangesloten Sportverenigingen over een specifiek belangrijk actueel onderwerp. Vaak op verzoek van de Gemeente Delft, Haaglanden Beweegt of Delft voor Elkaar.

Overzicht van al Nieuwsberichten in een kalenderjaar. Type het jaartal achter de website: Bijv: https://sportraadvandelft.nl/2021/