Home » Nieuws » Jubileumfeest 75 jaar Sportraad – vrijdag 15 sept.

Jubileumfeest 75 jaar Sportraad – vrijdag 15 sept.

Wij nodigen alle bestuurders en Delftse Sportaanbieders uit samen met ons het 75-jarig jubileum van de Sportraad van Delft te vieren op vrijdag 15 september 2023 vanaf 16.30.

Naast een programma met diverse sportieve activiteiten worden ook de nieuwe Padelbanen bij Full Speed officieel geopend.

Wethouder Karin Schrederhof zal een korte toespraak houden en het startsein geven van de Delftse sportweek (van 15 – 24 september). . Daarna is er een gezond buffet van Firma van Buiten. Rond 19 uur wordt uw kennis getest over de Delftse sportwereld met een pubquiz. Na afloop ontvangen alle aanwezigen het boekje over de Historie van de Sportraad van Delft, 1948-2023.

Het is een unieke gelegenheid om elkaar deze dag te ontmoeten in een ontspannen omgeving. Om contacten te leggen met verschillende andere sportaanbieders in Delft. Het wordt een gezellige en sportieve bijeenkomst met een gezond buffet, ’n muziekje van de Flamingo’s en ’n drankje.

Programma
16:30 uur Inloop met een welkomstdrankje
17:00 uur Diverse sportieve demonstraties
17.10 uur Officiële opening van de Padelbanen met demonstratie
18:00 uur Toespraak wethouder en Opening Delftse Sportweek
18:15 uur Gezond buffet met een drankje en een muziekje van de Flamingo’s
19:00 uur Pubquiz: hoe goed kent u Delft en z’n sportclubs?
20:30 uur Naborrel …

U komt toch ook? Graag even aanmelden.
Wilt u zo vriendelijk zijn om u voor 8 september a.s. aan te melden via het e-mailadres bericht@sportraadvandelft.nl Komt u met een afvaardiging van een sportvereniging, vermeld dan ook het aantal personen.

Locatie
D.S.V. Full Speed
Sportpark Kerkpolder
Kerkpolderweg 5
2625 EB Delft

Uitnodiging als PDF