Home » Nieuws » Subsidie voor innovatieve sportinitiatieven!

Subsidie voor innovatieve sportinitiatieven!

Heeft uw vereniging of organisatie een innovatief sportinitiatief dat bijdraagt aan een gezonder en sportiever Delft? Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van de beschikbare subsidie uit het Delfts Sportakkoord II. Deze subsidie is bedoeld om projecten te ondersteunen die sport en beweging toegankelijk maken voor alle Delftenaren.

Waarvoor is de subsidie bedoeld? De subsidie richt zich op initiatieven die bijdragen aan de doelstellingen van het Delfts Sportakkoord II, met name binnen de volgende drie ambities:

  1. Verstevigen van het fundament van de sport: Initiatieven die bijdragen aan sterke en sociaal veilige sportaanbieders.
  2. Vergroten van het bereik van sport: Projecten die een breder publiek betrekken bij sport en beweging, met een focus op inclusiviteit.
  3. Vergroten van de maatschappelijke waarde van sport: Het benutten van sport als middel om bredere maatschappelijke doelen te bereiken, zoals het bevorderen van gezondheid en sociale samenhang.

Hoe kunt u een aanvraag indienen?
In de bijlage vindt u het opzetformulier voor het indienen van uw plan. In dit plan beschrijft u hoe uw initiatief bijdraagt aan de doelstellingen van het Delfts Sportakkoord II. U kunt uw aanvraag indienen bij Haaglanden Beweegt. Onze werkgroepen staan klaar om u te ondersteunen bij het opstellen van een succesvolle aanvraag. Voor begeleiding en meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Griffioen via e-mail: s.griffioen@haaglandenbeweegt.nl of telefonisch op 06-18579071.

 Meer informatie over het Delfts Sportakkoord II

Het Delfts Sportakkoord II is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Delft, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden. Het akkoord streeft ernaar om door middel van sport en beweging een positieve impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van alle inwoners van Delft. Voor meer informatie over de doelstellingen en thema’s van het akkoord kan via deze link: Sportakkoord II 

Wij zien uw aanvraag met interesse tegemoet en kijken uit naar de samenwerking om sport en beweging in Delft verder te stimuleren.