Home » Nieuws » Ma 24 april, Sportcafe met Danny Meuken als gastspreker

Ma 24 april, Sportcafe met Danny Meuken als gastspreker

Op maandagavond 24 april staat er een hele interessante avond voor sportverenigingen op het programma. Deze avond vindt er in de kantine van voetbalvereniging DVC namelijk een nieuw Delfts Sportcafé plaats met als thema ‘Ledenwerving, Ledenbinding en Ledenbehoud’. Het Sportcafé wordt georganiseerd door de Verenigingsondersteuners in samenwerking met de Sportraad van Delft en wordt gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering van de Sportraad.

Afgelopen november stond het Delfts Sportcafé in het teken van ‘De sportvereniging van de toekomst’. We vroegen ons toen af of de huidige sportclubs overeind blijven nu de maatschappij in rap tempo verandert. Verder krijgen sportverenigingen te maken met steeds meer regelgeving en krijgen besturen steeds meer verantwoordelijkheden en taken.

Om toekomstbestendig te zijn en te blijven, is het van groot belang dat besturen kunnen inspelen op de wensen van hun leden, om ze aan te spreken en te behouden, waarbij Iedere vereniging haar eigen identiteit heeft. Daarom gaat het komende Sportcafé over ‘Ledenwerving, Ledenbinding en Ledenbehoud’. Essentiële zaken om een gezonde, vitale en vooral ook aantrekkelijke sportaanbieder te worden of te blijven.

Gastspreker en gespreksleider deze avond is Danny Meuken. Danny heeft ruime ervaring in de Nederlandse sportwereld: 20 jaar ervaring in technische functies bij NOC/NSF, Judo Bond Nederland en de Arnhemse Sportfederatie. Daarnaast heeft hij al meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van sportverenigingen op thema’s als technisch kader en ledenmanagement.

De Algemene Ledenvergadering van de Sportraad van Delft begint om 19.30. Het Sportcafé start direct na de ALV om 20.30 en wordt gehouden in de kantine van de voetbalvereniging DVC, Sportpark Brasserskade (Brasserskade 238 te Delft, gratis parkeren). De avond wordt afgesloten met een (klein) hapje en een drankje!

Wij zien u graag op maandagavond 24 april. Tot dan!